Facebook Pixel

Affaldsspande

Alt i affaldsspande

Mangler du en ny affaldsspand? Det kan godt gå hen og blive nødvendigt på et tidspunkt. Der findes mange forskellige mærker og udformninger efterhånden, og hos Amager Isenkram kan du finde et bredt udvalg af spande og dertilhørende tilbehør. Se herunder om din nye affaldsspand eller sæt føres hos os.

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte affaldsspande til affaldssortering

En affaldsspand er noget af det mest nødvendige og praktiske at have i et køkken. Du slipper måske ikke helt for lækkende poser, men du kan sørger for at saft og affald forbliver i spanden og ikke sviner over det hele. Affaldsspande er også gode, hvis du ønsker at sortere dit affald korrekt. Et affaldssorteringssæt hjælper dig med at sortere almen skrald fra bio, pap, plastik og metal. Du kan nemlig få individuelle spande til de forskellige typer af affald, som der bliver samlet ind.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde smarte og praktiske spande fra mærkerne Brabantia og Mever. Du kan blandt andet få dette elegante sorteringssæt fra Brabantia, der kommer med et komplet indbygningsmodul. Der medfølger 2 x 12 liter spande: en i grå og en i blå. På den måde kan du nemt kende forskel på affaldet. Du kan også købe spande i andre størrelser, der passer i modulet. Det samme gør sig gældende for affaldssorteringssættet fra Mever.

 

Og hvis nu, der alligevel skulle være sket et uheld, og skraldeposen har efterladt et spor af saft, kan du altid finde de rette hjælpemidler til rengøringen her i webshoppen.