Facebook Pixel

Affaldsspande

Alt i affaldsspande

Mangler du en ny affaldsspand? Det kan godt gå hen og blive nødvendigt på et tidspunkt. Der findes efterhånden mange forskellige mærker og varianter, og hos Amager Isenkram kan finder du et bredt udvalg af affaldsspande og dertilhørende tilbehør.

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte affaldsspande til affaldssortering

En affaldsspand er noget af det mest nødvendige og praktiske at have i et køkken. Affaldsspande holder styr på og samler alt affaldet, så det er let at gæmme væk, fx under vasken. Affaldsspande er også gode, hvis du ønsker at sortere dit affald korrekt. Et affaldssorteringssæt hjælper dig med at sortere almindeligt skrald fra bio, pap, plastik, glas og metal. Du kan nemlig få individuelle spande til de forskellige typer af affald, som der bliver samlet ind.

 

Hos Amager Isenkram finder du bl.a. smarte og praktiske spande fra mærkerne Brabantia og Mever. Begge mærker leverer affaldsspande med sorteringsøsninger, så du gør affaldssorteringen i hverdagen let som en leg.

 

En affaldsspand samler skraldet, men nogle gange kan posen være utæt. Skulle dette være sket, så er det heldigvis let at gøre spanden ren. Se vores store udvaalg af rengøringsmidler her på webshoppen.