Facebook Pixel

Affaldsstativer

Affaldsstativer til køkkenet

Med et affaldsstativ i køkkenet ved du altid hvor skraldet skal hen. Langt de fleste vælger at placere stativet på indersiden af lågen under køkkenvasken. Det giver nem adgang til at afskaffe sig af med affald fra vasken. Du skal bare lige huske at sætte en pose på stativet, så er du kørende. Se herunder hvilke affaldsstativer du kan få hos os.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Simpelt affaldsstativ til skabslågen

Har du heller ikke brug for store affaldssorteringsmoduler eller -spande under køkkenvasken, kan et simpelt affaldsstativ sagtens gøre jobbet. Stativet er nemt at skrue fast på skabslågen, og du kan stadig gemme skraldet væk ved at lukke for lågen. Det er virkelig praktisk. 

 

Hos Amager Isenkram kan du finde et simpelt og billigt affaldsstativ fra Deal. Stativet i metal er hvidt og måler omtrent 19 cm i dybden. Det optager derfor ikke særlig meget plads under køkkenvasken. Endnu en overbevisende fordel er, at du kan bruge almindelige indkøbsposer fra supermarkeder i stativet. Så du behøver ikke at skulle købe specielle og dyre poser til stativet.

 

Men vil du dog gerne stadig opdatere fra et affaldsstativ til affaldsspande og eventuelle moduler, kan du også finde disse på webshoppen under Rengøring. Det er helt og aldeles op til dig, hvordan du ønsker at håndtere dit affald.