Facebook Pixel

Æggebæger

Praktiske æggebægre til morgenmaden

Med et æggebæger kan du holde styr på dit blød- eller hårdkogte æg under morgenmaden. Det er en praktisk opfindelse hvor du kan have din hænder fri til at spise noget andet i mellem mundfulde af æg. Du kan finde æggebæger i mange interessante designs, se videre herunder.

17 varer

pr. side
Faldende orden

17 varer

pr. side
Faldende orden

Æggebægre i simple eller anderledes designs

Spiser du æg til morgenmad? Det behøver selvfølgelig ikke at være hver dag. Men hvis du eller nogen i familien spiser blødkogte æg, kan du med god vilje købe æggebægre. De er gode at have på hånden, især hvis du får overnattende gæster som godt kan lide blødkogte æg. De fylder heldigvis heller ikke så meget i skabet, så et par stykker udgør ikke den store trussel for pladsmangel.

 

Du kan hos Amager Isenkram finde æggebægre i træ, plast og porcelæn. Det er op til dig hvad du synes bedst om og hvad du ser passer ind i din eksisterende stil. Udover den klassiske udformning på fod, kan du for eksempel få miniature versioner af Margrethe skålen. De kommer i farverne: rød, hvid, sort og blå. De er lavet i hård plast og kan derfor tåle en del bank eller tab på gulvet. Der er også designer udgaven fra Rosendahl’s Grand Cru serie. Så du kan få meget simple designs, men også nogle der er lidt anderledes.

 

Hvis du skulle stå og mangle en ske til dit æg, kan du selvfølgelig også finde bestik og meget mere til dine måltider under stel.