Facebook Pixel

Æggekogere

Klassiske æggekogere til kogning af æg

Med en æggekoger kan du nemt koge perfekte æg hver dag til morgenmad. Du behøver derfor ikke at gøre brug af gryder og store mængder vand for at koge et par æg. I stedet kan du med små mængder vand koge op til syv æg. Se de forskellige modeller herunder.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Æggekogere i forskellige designs

Hvis du ikke er vokset op i et hjem med en æggekoger, kan du stadig nå at få glæde af et fremadrettet. Du behøver ikke at holde øje med tiden på samme måde, som hvis du bruger en gryde til at koge æg. De fleste modeller slår fra når der ikke er mere vand og det kan du tilpasse efter om du vil have blød- eller hårdkogte æg.

 

Du kan hos Amager Isenkram købe flere mærker, hvor designet varierer meget. Du kan for eksempel få en lille og elegant æggekoger fra Conzept, hvor du kan koge tre æg på én gang. Selve apparatet er i rustfrit stål, mens låget er af plast. Du kan også få nogle lidt større udgaver fra Severin og Krups, som kan rumme op til syv æg. Det kan være værd at vælge model, udfra hvor mange æg i spiser på én gang.

 

Skal du have ristet brød ved siden af, kan du også tage et kig på andre praktiske husholdningsapparater som brødristere.