Facebook Pixel

Alm. Gryder

Almindelige gryder i flotte designs

En almindelig gryde er den form for gryde, som du bruger dag for dag til madretter. De kommer i mange flotte designs og til mange forskellige varmekilder. Det er derfor op til dig at finde den type af gryder, som du kan anvende, samt vælge hvilket mærke som du synes bedst om. Se gryderne i vores sortiment herunder.

25 varer

pr. side
Faldende orden

25 varer

pr. side
Faldende orden

Gryder med non-stick belægning eller rustfri stål

Når du skal vælge dine næste gryder, er der nogle kriterier som du skal have styr på. Det nytter nemlig ikke at købe nogle dyre modeller, hvis de ikke kan bruges på dit komfur. For eksempel er det ikke alle typer af gryder som kan bruges på induktionskomfur. Bundene er simpelthen ikke lavet til varmekilden.

 

Dertil skal du tænke over om det er nødvendigt at have gryder med non-stick belægning. Det er klart nemmest at gøre rent, især hvis du har en tendens til at lave mange gryderetter der kan sætte sig fast på siderne og bunden. Hvis du modsat bare koger en masse vand eller ikke har noget imod at skubbe gryderne engang imellem, kan du sagtens få med de rustfrie udgaver. Du kan blandt andet få denne smukke og praktiske fem liters gryde fra OBH. Der medfølger et smart låg, hvor du nemt kan hælde vandet ud uden at spilde andet. Gryden passer til alle varmekilder.

 

Leder du efter en mindre version, for eksempel på større med en kasserolle, kan du uden problemer finde det under Gryder.