Facebook Pixel

Alt til bordet

Find alt til bordet hos Amager Isenkram

Er du i tvivl om du har alt til bordet, kan du gå på opdagelse i vores store sortiment. Vi har samlet alt tænkeligt indenfor service, glas, bestik, og meget andet, som du kan have stående på bordet når du får gæster. Du kan finde en masse simple, men også detaljerede ting, som du kan bruge i det daglige eller når du har fest.

Varer 1-32 af 832

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 832

Side
pr. side
Faldende orden

Masser af inspiration indenfor alt til bordet

Når du skal købe nyt service, glas, bestik eller andet, er det godt at kunne se igennem et stort udvalg af ting inden man beslutter sig. På den måde kan man tjekke om det stel eller service man kan lide, kommer i en serie så man kan matche alt til bordet fuldt ud. Det er også bare rart at kunne finde inspiration, hvis man er i tvivl om hvilken slags service eller stel man vil kunne lide.

 

Du vil også på denne side kunne finde tilbehør i form af salt og peber sæt, stål sugerør, vaser og meget mere. Så længe det kan stå på bordet, så finder du det her. Det betyder også at der er mange forskellige ting, som du kan bruge til at spise på og med, men også bruge til dekoration. Du kan klikke ind på de individuelle produktgrupper for at se alle de relevante produkter.

 

Vi håber, at du finder det du mangler!