Facebook Pixel

Alt til bordet

Find alt til bordet hos Amager Isenkram

Er du i tvivl om du har alt til bordet, kan du gå på opdagelse i vores store sortiment. Vi har samlet alt tænkeligt indenfor service, glas, bestik og meget andet, som du kan have stående på bordet når du får gæster eller bare nyde i hverdagen. Du kan finde en masse simple, men også detaljerede ting, som du kan bruge i det daglige eller når du har fest.

Varer 1-32 af 760

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 760

Side
pr. side
Faldende orden

Alt til bordet - find masser af inspiration her

Når du skal købe nyt service, glas, bestik eller andet, er det godt at kunne scrolle gennem et stort sortiment inden man beslutter sig. På den måde kan man tjekke om det stel eller service man kan lide, kommer i en serie, så man kan matche alt til bordet i samme stil. Det er også bare rart at kunne finde lidt inspiration, hvis man er i tvivl om hvilken slags service eller stel man bedst kan lide.

 

På denne side kan du også finde tilbehør til bordet, fx i form af salt og peber sæt, stål sugerør, vaser og meget mere. Så længe det kan stå på bordet, så finder du det her. Det betyder også at der er mange forskellige ting, som du kan bruge til at spise på og med, men også bruge til dekoration. Du kan klikke ind på de individuelle produktgrupper for at se alle de relevante produkter.

 

Vi håber, at du finder nøjagtigt hvad du mangler!