Facebook Pixel

Askebægre

Praktiske askebægre til dit hjem

Med et askebæger kan du komme af med alle dine cigaretskodder. Du kan have dem placeret inde eller udenfor, alt efter hvor du nyder at ryge mest. Ved at samle skodderne i et askebæger gør du det også nemmere for dig selv at smide skodderne helt ud når bægeret er fuldt. Se det brede udvalg af æskebægre herunder.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Traditionelle eller smarte askebægre

Hvis du er ryger, er det mere end nødvendigt at have et askebæger. Det kan nemlig hurtigt hobe sig op med skodder og aske, der hurtigt kan svine i hele boligen. Du kan også vælge at købe flere askebægre for at dække dig ind, så du kan ryge mere end ét sted derhjemme.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde mange forskellige askebægre. Der er de traditionelle udgaver, hvor du asker direkte ned i glasbægeret og kan hvile din cigaret på kanten. Men der er også andre smarte typer, hvor du kan gemme asken og skodderne under et låg. Det minimerer chancen for at asken blæser væk hvis du sidder udenfor. En anden smart udgave, er et askebæger med selvlysende kant. Det er særdeles godt hvis du ryger udenfor og mørket er faldet på, da den selvlysende kant hjælper med at guide dig hen til kanten og du kan skodde uden problemer.

 

Derudover kan du finde en masse andet til borddækningen her på webshoppen. Der er tale om duge, lysestager, vaser og meget mere, som kan hjælpe med at dekorere bordet.