Facebook Pixel

Badeforhæng og Bruseforhæng i forskellige designs

Skal du have et Badeforhæng eller Bruseforhæng - Det er fuldkommen det samme.

Amager Isenkram har et stort udvalg af diverse populære badeforhæng. Vi har de mere klassiske ensfarvet hvide badeforhæng, som er fantastiske til lidt mindre badeværelser eller badeværelser som får begrænset mængde af naturlig lys, og så vi blandt andet også badeforhæng med grønne blade til dem, som gerne vil have lidt mere farve på deres badeværelse.

20 varer

pr. side
Faldende orden

20 varer

pr. side
Faldende orden

Skab den rigtige stemning med det rigtige Badeforhæng

Et badeforhæng kan have stor betydning for stemningen på dit badeværelse, hvis du gerne vil gå efter den lidt eksklusive hotelstemning, så se vores sorte badeforhæng fra hilton. Hvis du derimod gerne vil gå efter den hvide, simple og rene stemning, så se vores ensfarvede badeforhæng - eventuelt vores Zone Classic i hvid, eller Södahl Badeforhæng hvis der skal være lidt design, men stadig forblive simpelt og lækkert. 

 

Der er lige så stor forskel på badeværelser som der på mennesker. Nogle foretrækker det hårde, kantede og lidt mere kliniske udtryk, hvor andre er mest til de mørke, varme og hyggelige farver. Derfor er det vigtigt at finde et bade eller bruseforhæng, som passer til den stemning som du ønsker at opnå.