Facebook Pixel

Designrigtige og Skridsikre Bademåtter

Er du på jagt efter en lækker funktionel bademåtte, som er med til at gøre badet stilig og mere sikkert, så kig på vores favorit bademåtter her på siden. Udover at se fantastiske ud på badeværelset, så har en del af dem også anti-slip sugekopper, som sørger for du ikke faldet på fliserne med de våde fødder. 

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Gør det hyggeligt med en lækker Bademåtte

Vi kender alle fornemmelsen af de kolde fliser under vores bare fødder om morgenen, og hvilken ubehagelig måde det er blive vækket af sin morgentrance på. Mange bruger en dekorativ bademåtte under håndvasken for at undgå et kuldechok, specielt i vintermånederne, og en skridsikker bademåtte ved indgangen til bruseren. 

 

Personligt bruger jeg ikke sutsko, så min bomulds bademåtte redder mig fra et større kuldechok hver eneste morgen. De fleste bademåtter er også dejlige praktiske, spilder du noget, så kan de kastes i vaskemaskinen, og så er de klar kort tid efter igen. 


Bademåtter er ligesom Badeforhæng en fantastisk måde, hvorpå man kan give sit badeværelse et personligt ‘’touch’’. Hvis du har brug for lidt farve på badeværelset, så se eventuelt vores lime farvede bademåtte, som kan sætte et lidt friskt og hyggeligt præg på badeværelset, og geniale til os som er lidt kuldskære mandag morgen.