Facebook Pixel

Badeværelseshylder

Hylder til badeværelset

Hylder til badeværelse er næsten uundværlige, da man altid mangler praktisk opbevaring til skrabere, sæber, shampoo og andre produkter. Denne opbevaringsmulighed gør det også lettere at holde orden i dine yndlingsprodukter, så de ikke står og roder på gulvet. Hos Amager Isenkram finder du et stort udvalg af badeværelseshylder - både når det kommer til design og opsætningsmuligheder.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Hylder til badeværelse gør det lettere

Det kan være til stor irritation og besvær at have sine produkter stående på gulvet i badet. Alt efter hvor mange produkter du bruger til daglig, fylder de og står nogle gange direkte i vejen, når du er i bad. De kan let vælte rundt i badet, fordi der bliver vådt og glat grundet vand, sæbe og shampoo. De bliver hurtigt fedtede af sæberester. Du skal bukke dig ned til gulvet hver gang, du skal have fat i din shampoo eller skraber. Når produkterne fylder på gulvet er det også besværligt at skulle tørre af efter badet, da du skal fjerne alle shampooflasker osv. hver gang. Listen over irritationer er lang - men med badeværelseshylder kan du let forkorte denne liste og give dig selv en lettere hverdag.

 

Hos Amager Isenkram finder du et bredt udvalg af hylder, der passer til netop dit behov, så uanset om du leder efter fx en hjørnehylde til brusekabine eller en hylde til badeværelse uden skruer, kan du finde det hos os.


Se også resten af vores store udvalg af badeværelsestilbehør, der sørger for at hylde badeværelset og gør opbevaring af dine yndlingsprodukter meget nemmere.

 

Badeværelseshylder holder orden

Udover at gøre dine produkter meget lettere at få fat i, uden at skulle bukke dig ned til gulvet efter dem, kan hylder til badeværelset også gøre det lettere at få overblik over dine ting.


Ved at få dine produkter højere op på væggen, får du meget bedre udsyn til mærkater og flasker, så du let kan danne dig et overblik over hvilket hårprodukt du skal række ud efter.


Du kan let sætte dine hverdagsprodukter i den rigtige rækkefølge efter hvordan du bruger dem, hvilket kan styrke din morgenrutine, så du kan bruge tiden mere fornuftigt og på de ting du holder af.


Har du mange hår- og kropsprodukter som du bruger på daglig basis, kan du med fordel anskaffe dig flere af samme type badeværelseshylder, så de passer sammen og dermed giver mere ro for øjet.

 

Hvilken hylde til brusekabine skal jeg vælge?

Der er forskel på badeværelser. Både indretning og størrelse, men også hvad man må og ikke må - fx hvis du bor i lejebolig. Vores udvalg gør det let at finde badeværelseshylder, der passer til netop dit badeværelse og spænder lige fra hylder der skrues fast, hylder med sugekopper, til hylder der sættes op med lim. Du kan altså derfor undgå at skulle bore i vægge eller fliser og dermed gøre både opsætning og nedtagning meget lettere.


De fleste badeværelseshylder i vores sortiment er lavet af metal og kan sagtens tåle vand uden at tage skade. Vores udvalg afspejler forskellige personligheder, lige fra klassisk til romantisk og du kan vælge mellem en lige hylde eller en hjørnehylde til brusekabine, alt efter hvordan dit badeværelse er indrettet.