Facebook Pixel

Praktiske bagepensler til bagværket

Brug en bagepensel til at pensle dit bagværk. Du kan få et jævnt lag på alt det der skal i ovnen. Blandt nogle af de gode grunde til at pensle dit brød er: bagværkets overflade bliver ikke så tørt, overfladen får et pænt genskin, og så gør det nemmere for frø, kerner og salt at blive siddende på toppen. Du kan se de praktiske bagepensler herunder.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Bagepensel med silikone eller naturhår

En bagepensel er en god investering til både dit bagværk og når der skal grilles. Du kan pensle den valgte væske eller sauce på bollerne, brødet eller kødet uden at få det på fingrene. Det sparer dig for en tur til håndvasken for at vaske fingrene.

 

Men hvad skal penslen være lavet af? Blandt de bagepensler, som du kan købe hos Amager Isenkram, er der for eksempel dem kun af silikone, dem af silikone og plastik, og dem af plastik og naturhår. Det er op til dig at tænke over hvilken du tror ligger bedst i din hånd, og hvilken du fornemmer kan klare de opgaver du sætter den over for. Bagepenslen fra Mette Blomsterberg har bløde og runde former, hvilket gør den behagelig at have i hånden i længere tid. Den kan desuden klare en tur i opvaskemaskinen.

 

Skal du rulle en dej ud med en kagerulle eller bruge et bageark, kan du også finde mange bageartikler som kan være til en stor hjælp i køkkenet.