Facebook Pixel

Bagetilbehør

Praktiske bagetilbehør til dine bageprojekter

Med de rette bagetilbehør kan du lave en masse fede detaljer på dine kager. Det kan være at sprøjte dekorationer på kagen eller lave mønstre på fondant og marcipan. Tilbehøret omfatter også hjælpemidler, som du kan få brug for til at få din kage til at stå snorlige. Tag et kig blandt bagetilbehøret herunder.

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i bagetilbehør

Brug bagetilbehør som eksempelvis kantfolie til at få dine kager med creme til at stå skarpt. Du forer din springform med kantfolien og bygger din kage lag for lag. Derefter skal kagen med folie og springform i køleskabet for at sætte sig. Derefter, når kagen har sat sig, kan du sagtens bruge en sprøjtepose og palet til at sprede creme eller flødeskum ud over hele kagen. Det er super smart.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet købe et kagesæt fra Mette Blomsterberg, hvor du får hele seks dele med i købet. Du får en sprøjtepose, to tyller, to mini paletknive og 10 meter kantfolie. Det et godt sted at starte, når du vil blive bedre til at pynte dine kager. Du kan også finde silikone forme til chokolade og skåle, som kan bruges til vandbad.

 

Mangler du noget bestemt, som du ikke kan finde her på siden, kan tage et kig i alle vores bageartikler.