Facebook Pixel

Store baljer til mange formål

En balje kan bruges til mange forskellige ting. Den kan blandt andet bruges til at klare opvasken i, til at opbevare legetøj eller transportere vasketøj. Der er mange formål og kun din fantasi sætter grænsen. Men tag endelig et kig i det store udvalg af baljer på siden herunder.

11 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Flexbalje rund 40 ltr ass. Tilbud
  Flexbalje rund 40 ltr ass.
  Vores Pris 49,95 kr Vejl. Pris 59,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 2. Blød balje rund sort 40 ltr Tilbud
  Blød balje rund sort 40 ltr
  Vores Pris 49,95 kr Vejl. Pris 69,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 3. Plast1 - Balje 60 liter hvid
  Plast1 - Balje 60 liter hvid
  199,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 4. Plast1 - Balje 40 liter hvid
  Plast1 - Balje 40 liter hvid
  149,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 5. Plast1 - Balje kropsformet
  Plast1 - Balje kropsformet
  99,95 kr
  Varen kan kun afhentes

11 varer

pr. side
Faldende orden

Baljer i forskellige udformninger

Baljer er også gode til meget praktiske opgaver, som for eksempel at vaske tøj i hånden eller give en baby eller et kæledyr et bad. Du kan også bare fylde den med varmt vand og give dig selv et lækkert fodbad. Baljer er virkelig gode at have i hjemmet.

 

Du kan finde alverdens former for baljer hos Amager Isenkram. De er alle lavet i plast, så vægten holdes nede når de bliver fyldt med vand eller andet. Der er både små og runde baljer, der passer perfekt ned i køkkenvasken. Men også store udgaver, der kan holde op til 90 liter. Du kan for eksempel få en flot hvid balje fra Orthex, der kan holde enten 40 eller 60 liter.

 

Hvis baljen skal bruges til opvask, kan du under Rengøring finde en masse andre produkter der bidrager til rene glas og tallerkner. Vores webshop bugner simpelthen af ting til opvasken og den generelle rengøring i hjemmet.