Facebook Pixel

Batterier

Kæmpe Udvalg af Batterier

Om du så skal oplyse hele hjemmet eller dit barns legetøj, så har vi batterier nok til at kunne klare opgaven. Vi har batterier til cykellygten, hovedlampen, legetøget, fjernbetjeningen og meget mere. Har du nogen spørgsmål til hvilket batteri du har brug for, så føl fri til at ringe til vores kundeservice.

29 varer

pr. side
Faldende orden

29 varer

pr. side
Faldende orden

Sørg for at have batterier på lager

Hvornår har du sidst stået og manglet et batteri, og hvor det ikke har været akut? Ved at købe batterier ind til lageret, så undgår du og stå i en situation, hvor fjernbetjeningen ikke virker under landskampen eller lige inden en episode af “Borgen”, og du skal på gaden for at finde et batteri. Det er sjovt nok altid på de tidspunkter, hvor ens elektronik har behov for nye batterier - det er aldrig når man har et overskud af tid.   

 

Vi har gjort det nemt for dig. De fleste batterier sælges som enkelt eller som i pakker af flere, hvilket er optimalt for der altid en type batterier som man står oftere og mangler. Køb en pakke med flere batterier af den type, som du altid står og mangler og færre af dem som du sjældent bruger, men som du ved skal skiftes (såsom røgalarmen). 


Og med Amager Isenkrams priser på batterier kan det kun betale sig at købe dem i god tid, og ikke når behovet opstår.