Facebook Pixel

Batteriladere

Batteriladere og genopladelige batterier

Skån naturen og spar penge ved at købe en god batterioplader og genopladelige batterier. Selvom genopladelige batterier koster en smule mere, så kan de typisk genanvendes 1000 gange, så der er bestemt penge at spare i den lange ende.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Batterioplader - Hvornår skal du bruge den?

Det kommer an på hvilken type af batteri du skal lade op. Generelt så er de mest brugte genopladelige batterier af typerne NiMh og Li - Po (Li - ion). NiMh aflades relativt hurtigt så det er bedst at oplade dem lige inden de skal bruges, hvor imod Li - Po batterier kan ligge længere tid som ladte. Det er dog altid bedst at have sine batterier liggende ladte end afladte. 

 

Du skal være opmærksom på, at genopladelige batterier ikke er ligeså “effektive” som engangsbatterier. Det vi mener med “effektive” er, at genopladelige batterier ikke har samme strømkapacitet som engangsbatterier. Du skal nok forvente at skulle skifte batterier dobbelt så ofte med genopladelige batterier end med engangsbatterier, men så er det jo godt du har en batterilader med plads til flere batterier af gangen. 

 

Hos Amager Isenkram har vi nemlig batteriopladere af forskellige størrelser, så har du flere produkter som bruger batterier, så er det nok en god idé at købe en større model.