Facebook Pixel

Arbejdslamper

Arbejdslamper til alle behov

Godt lys er vigtigt, når du arbejder. Arbejdslamper sørger for, at give dig ordentligt arbejdslys, så du ikke skal gå på kompromis med belysningen eller gøre brug af flere lamper, når du går og arbejder. Arbejdslamper er eksempelvis perfekte at bruge, når der skal males i hjemmet, når søndagen kalder på arbejde i værkstedet eller når du skal istandsætte lejligheden. Vores arbejdslamper findes i flere størrelser og kan selvfølgelig bruges året rundt, men egner sig især godt til de mørke vinterperioder, hvor det naturlige arbejdslys er minimalt og svinder hurtigt.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Arbejdslamper til både udendørs og indendørs brug

Hos Amager Isenkram finder du forskellige LED arbejdslamper, der både kan bruges indendørs og udendørs.
Arbejdslamper er uundværlige, hvis du arbejder i huset, lejligheden, garagen eller haven og de egner sig perfekt til utallige gør-det-selv projekter, hvor det kræver god belysning.

Især den mørke vinterperiode kalder på ekstra god arbejdsbelysning, da det naturlige arbejdslys hurtigt forsvinder og dagene bliver kortere - så husk at anskaffe dig en arbejdslampe, hvis du har planer om at istandsætte skuret, male garagen eller gå en tur i haven og omplante de sarte blomster i krukker, så de er klar til at overvintre i kælderen eller i garagen.

De smarte arbejdslamper egner sig også til alle søndags projekterne eller de hyggelige hverdagsaftener i værkstedet og de sørger for at skabe de bedste lys- og arbejdsforhold, hvilket gør arbejdet meget lettere. Almindelige lamper giver oftest ikke tilstrækkeligt lys og netop derfor bør du anskaffe dig en eller flere arbejdslamper, afhængigt af størrelsen på arealet eller rummet.

De bedste og billigste arbejdslamper til både indendørs og udendørs brug, finder du hos Amager Isenkram. Køb din næste arbejdslampe her i webshoppen eller find den i en af vores butikker.

 

Arbejdslamper sikrer kraftig arbejdsbelysning

Har du lys nok? Lys er et praktisk arbejdsredskab, man ikke kan være foruden og som man aldrig skal spare på. Heldigvis finder du effektive arbejdslamper med LED arbejdslys hos Amager Isenkram til konkurrencedygtige og stærke priser - det er nemlig til priser, der er til at få øje på, selv uden godt lys.

Vi forhandler flere arbejdslamper med forskellige størrelser og watt. Alle vores LED arbejdslamper giver dog et kraftigt og koldt, hvidt lys, hvilket er det perfekte lys til at arbejde i. Det kolde lys sikrer nemlig, at farverne ikke er misvisende, hvis du bruger arbejdslampen under malerarbejde, men det sikrer også, at lyset ikke bliver for varmt, hyggeligt og dunkelt.

Uanset størrelsen på arbejdslampen, er du sikret et kraftigt lys, hvilket gør det muligt at oplyse store arealer og rum, også selvom det er helt mørkt. På denne måde bliver det pludseligt muligt at kunne arbejde under optimale lysforhold i de tidlige morgenstunder, de sene nætter eller i rum uden mulighed for dagslys, fx hvis der ikke er vinduer i rummet eller hvis disse er midliertidigt utilgængelige.

 

Hos Amager Isenkram finder du arbejdslamper i flere størrelser

Vores LED arbejdslamper findes i forskellige størrelser. Hvilken størrelse, der er den rigtige for dig, kommer an på projektet og rummets størrelse, altså hvor meget arbejdslampen skal kunne lyse op på samme tid.

Som oftest er det rigeligt med en enkelt arbejdslampe, da den giver et så kraftigt arbejdslys, at de lyser de fleste rum op uden problemer. Skulle du alligevel stå over for et projekt i et større rum, et rum med mange blinde vinkler, skygger eller halve vægge, kan du med fordel investere i flere arbejdslamper, så lyset fordeles ligeligt. Dette gør sig også gældende, hvis arbejdslampen er købt til udendørs brug i haven og du har behov for at få lyst et stort areal op.

Hos Amager Isenkram finder du både 20 og 50 Watts arbejdslamper, hvilket er de mest almindelige størrelser. Bliv fri for pandelampen og undgå at rykke rundt på dine standerlamper og bordlamper efter behov - invester i en arbejdslampe og godt arbejdslys allerede i dag.