Facebook Pixel

Gør dit hjem til et Smart Home

Et Smart Home er som regel når lyskilder og andet elektronik er linket op til din mobiltelefon, og du kan styre det hele derfra. Med Genius produkter kan du gøre det nemt at have kontrol over de forskellige lyskilder i hjemmet med et tryk på din mobil. Dermed behøver du ikke rejse dig op, hvis du for eksempel skulle have glemt at slukke lyset i køkkenet.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Light Shine - GENIUS WIFI Camera Tilbud
  Light Shine - GENIUS WIFI Camera
  Vores Pris 399,95 kr Vejl. Pris 799,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 2. Light Shine - GENIUS WIFI SMART PLUG Tilbud
  Light Shine - GENIUS WIFI SMART PLUG
  Vores Pris 149,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 3. Light Shine - GENIUS spotpære GU10 4,5W RGB Tilbud
  Light Shine - GENIUS spotpære GU10 4,5W RGB
  Vores Pris 89,95 kr Vejl. Pris 179,95 kr
  Varen kan kun afhentes

3 varer

pr. side
Faldende orden

Smart Home produkter

Vil du gerne gøre det nemmere for dig selv at styre lys med en berøring fra et device? Med Smart Home produkter i dit hjem kan du nemt sætte styrken og i nogle tilfælde bestemme farve på pæren. Hvis du er interesseret i at få et Smart Home, kan du med garanti finde interessante produkter her på siden.

 

Det kræver nemlig individuelle Genius pærer de steder, hvor du gerne vil kunne kontrollere lyset. For eksempel, hvis du ønsker at kunne dæmpe eller andre farven på pæren i din loftslampe i stuen, skal du købe en Genius pære til denne lampe. Du skal dertil købe endnu en pære hvis der er et andet sted i hjemmet du ønsker at kunne styre lyset.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde forskellige slags Genius pærer, blandt andet spotpære, globepære eller standardpære, som alle kan linkes til en app på din mobil. Du kan derudover få et overvågningskamera, så du kan holde øje med dine børn på børneværelset eller overvåge kontor, stue eller et tredje rum i hjemmet. Hvis du mangler andet tilbehør til hjemmet, kan du finde et stort udvalg af produkter hos os.