Facebook Pixel

Vågelamper til børneværelset

Vil du også gøre dine børn trygge når de skal sove, så vil lidt lys fra en vågelampe gøre en stor forskel. I en alder hvor børn ofte kan have en livlig fantasi, kan det være skræmmende at skulle sove i bælgravende mørke. Vågelampen kan give lidt tryghed når det er sengetid.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

 Smarte vågelamper til dit hjem

Med en vågelampe i stikkontakten kan du med ro i sindet slukke resten af lyset i børneværelset når børnene skal sove. En smule lys i rummet skulle helst forhindre børn i at blive alt for bange når de vågner midt om natten til total mørke. Samtidig skulle den også gøre det nemmere for børn at falde i søvn.

 

Hvis dit barn er ved at lære at sove alene, kan det være en god idé at sætte natlampen i en kontakt nær døren. På den måde kan barnet finde ud af børneværelset hvis det bliver for meget at være i. Men ellers kan lampen sættes op hvor end der er en stikkontakt da lyset ikke er alt for skarp eller virker forstyrrende. 

 

Hos Amager Isenkram fører vi smarte vågelamper fra Star Trading som kun lyser når de skal. Vores modeller har en sensor, der gør at lyset først tænder når det er mørkt. På den måde skal du ikke selv huske at tænde lyset inden du forlader værelset. Vi har blandt andet en lille model med varmt lys og en LED udgave der giver et mere koldt lys.