Facebook Pixel

Vågelamper

Vågelamper til børneværelset eller ældre

Vil du også gøre dine børn lidt mere trygge, når de skal sove? Så vil lys fra en af vores vågelamper gøre en stor forskel. I en alder, hvor børn ofte kan have en livlig fantasi, kan det være skræmmende, at skulle sove i bælgravende mørke. Vågelamper kan give lidt tryghed, når det er sengetid og sørger for, at at give et let lys uden at genere. De er derfor ikke kun gode i soveværelset, men også i gangen eller køkkenet, så du slipper for at tænde for meget lys.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte vågelamper til børneværelset

Med en vågelampe i stikkontakten kan du med ro i sindet slukke resten af lyset i børneværelset, når børnene skal sove. En smule lys i rummet forhindrer som regel børn i at blive alt for bange, når de vågner midt om natten til totalt mørke. Samtidig skulle den også gøre det nemmere for børn at falde i søvn.
Vågelamper kan fungere som en LED natlampe til børn og de sørger både for at skabe tryghed og holde fiktive monstre på afstand, fordi det er muligt at se rummets skygger for hvad de faktisk er - helt ufarlige. Desuden giver vågelampen et behageligt lys, der ikke er for skarpt, men understøtter, at barnet kan falde i søvn, uden at blive blændet eller reagere for meget på lyset.

Hvis dit barn er ved at lære at sove alene, kan det være en god idé at sætte natlampen i en kontakt nær døren. På den måde kan barnet finde ud af børneværelset, hvis det bliver for meget at være i. Ellers kan lampen sættes op, hvor end der er en stikkontakt, da lyset ikke er alt for skarp eller virker forstyrrende. Alle vågelamper i vores sortiment fungerer som en natlampe til stikkontakten, da disse er praktiske og yderst funktionelle.

 

Vågelamper er perfekte til hele hjemmet

Hos Amager Isenkram finder du flere smarte vågelamper, bl.a. fra Star Trading.
Flere af modellerne fra Star Trading har en indbygget sensor, der registrerer når det er mørkt og dermed tænder af sig selv, så længe den er sat i stikkontakten. På denne måde sikrer du dig, at lampen ikke bruger unødig energi, da vågelampen kun vil lyse i de mørke aften og nattetimer. Desuden slipper du for at huske på, at slukke vågelampen, inden du tager afsted på arbejde om morgenen, da den ikke vil stå tændt hele dagen og bruge strøm.

Blandt vores modeller af vågelamper, finder du også forskellige typer lys. Er du mest til varmt eller koldt lys? Hhv. varmt og koldt lys giver en vidt forskellig oplevelse og hvad du bør vælge, kommer meget an på hvad dine præferencer er. Lys er nemlig ikke bare lys. En vågelampe med varmt lys egner sig fx godt på børneværelset, da det giver et meget blødt og behageligt lys, mens en vågelampe med koldt lys egner sig til flere steder i hjemmet, som fx gangen, entréen eller køkkenet.

 

Vågelamper med sensorer, gør det let at finde rundt i mørket


Det er ikke kun barnet og børneværelset, der kalder på smarte vågelamper. Du kan faktisk også selv få stor glæde af dem!

Du kender sikkert følelsen af at vågne om natten. Du skal tisse. Måske er du tørstig? Det kan også være, at du bare har svært ved at sove og har brug for lige at bevæge dig en smule. Uanset hvad, så har man aldrig lyst til at vække hele huset, selvom man står ud af sengen.

Hos Amager Isenkram finder du smarte vågelamper fra Star Trading med sensorer. Alle vågelamperne har sensorer, der registrerer, når det er mørkt og slukker af sig selv, når det bliver lyst, men du finder også vågelamper med bevægelsessensorer.

En vågelampe med bevægelsessensor er genial, når du skal ud af sengen om natten og skal finde vej til badeværelset eller køkkenet. Det kan være en ubehagelig oplevelse at tænde meget lys, da du næsten altid bliver blændet og vågner fra din nattetrance. Vågelamper giver et behageligt lys og gør det muligt at finde vej gennem gangen, uden at snuble over sko, jakker og hundelegetøj.