Facebook Pixel

Køb bestik efter din smag

Køb bestik hos Amager Isenkram og find lige præcis den stil, som du kan lide. Udvalget er nemlig rigtig stort, og du kan både få sæt og individuelle redskaber. Samtidig kan du også få særligt bestik til salat, salt, is og andet. Se det store udvalg herunder.

Varer 1-32 af 99

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 99

Side
pr. side
Faldende orden

Klassisk, farvet eller bestik i træ

Der findes mange forskellige typer af bestik. Der er de helt klassiske stel, hvor du får blanke redskaber i rustfrit stål. Det er helt sikkert et smart valg, hvis du er til tidløse designs. Det rustfrie bestik fungerer år efter år og lader sig ikke kue af trends i boligindretningen. Du kan også være modig og gå med et stel, der er farvet i enten guld eller sort. Det kan være et godt valg, når du gerne vil skille dig lidt ud. Du kan i hvert fald købe dit bestik til alle formål her.

 

Køb bestik i træ til steaks, engangsbrug eller som salatbestik

Derudover, kan du også købe et stort udvalg af steakbestik, hvor knivene er særdeles gode til at skære i kød. Det er godt om sommeren hvor man især får en masse kød på grill. Du vil også kunne finde en masse bestik i træ. Det er blandt andet engangsbestik, hvor du får enten 20 stk knive, gafler eller skeer. Det er meget bedre for miljøet end plastikudgaverne. Men du kan også købe flotte skeer og salatbestik i akacietræ eller egetræ. Disse er meget elegante og holder utrolig længe.