Facebook Pixel

Praktiske bestikbakker til køkkenet

Ligger dit bestik også i et stort rod, kan du med en bestikbakke få styr på det hele. Du kan få bakker med individuelle rum til de enkelte bestik eller ét stort rum hvor det hele er samlet. Du kan finde den type som passer bedst til dig og dit køkken ved at kigge videre her på siden. Hos Amager Isenkram har vi nemlig samlet et bredt udvalg af holdere og bakker til bestik.

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Bestikbakker til bordet eller skuffen

Om du vil have dit bestik i en skuffe eller synligt oppe på bordet, så har vi produktet til dig. Til dine skuffer kan du få bestikbakker i plast, som har individuelle rum til de forskellige bestik. Det er smart hvis du vil bruge dit køkkenbord til andet end opbevaring. Rummene sørger for at bestikket ikke glider for meget rundt og blander sig når du åbner og lukker skuffen. Har du meget bestik, kan du få en dobbelt bestikkasse hvor toplaget kan skydes til siden for at komme ned til hovedrummet. Til nede i dine skuffer kan du også få en holder i filt, som kan være god til særlig redskaber som køkkenknive, kagespartel eller sølvtøjet.

Er du mere til at have bestik stående fremme på bordet, har vi også forskellige former for holdere. Vi har bøtter i plastik og holdere i metal, som begge hjælper med at holde dit bestik samlet ét sted. Du kan have en bestikholder til alle dine køkkenredskaber, samt en til dit daglige bestik. Det gør det nemt at kunne flytte dit bestik hen hvor du skal bruge det. Du bestemmer selv hvilken slags bestikbakke du vil have.