Facebook Pixel

Smarte bestiksæt til hjemmet

Bestiksæt er en god investering. På den måde kan du have mange knive, gafler og skeer af det samme stel. Det ser især godt ud at tingene er ensformigt når du har familie eller gæster på besøg. Herunder har vi samlet de forskellige modeller af bestiksæt, som vi fører.

25 varer

pr. side
Faldende orden

25 varer

pr. side
Faldende orden

Bestiksæt fra forskellige mærker

Design af bestiksæt er meget forskelligt, nogle har runde håndtag og andre har mere kantede former. Men ens for alle sættene er, at de består af knive, gafler, spise- og teskeer i et vis antal. Mange sæt har nok bestik til 4 eller 6 personer, så får du mange gæster kan det være nødvendigt at købe flere bestiksæt.

 

Hos Amager Isenkram kan du vælge mellem flere mærker, hvor stilen selvfølgelig også varierer. Du kan blandt andet få farvede bestik fra Dacore, hvor du kan vælge mellem guld og sort. Du vil også kunne få bestiksæt fra Raadvad, Jamie Oliver, Aida, Marie Sohl og Zwilling. Disse er lavet i rustfri stål og er hver især stilfulde og tidløse i deres design.

 

Du kan også finde en masse andet til bordet her på webshoppen, hvor vi har samlet alt i tallerkner, glas og tilbehør. Det er en god idé at vælge tidsløse designs, så du kan være glad for dit bestik og service i lang tid.