Facebook Pixel

Biltilbehør

Praktisk biltilbehør til at gøre køreturen nemmere

Biltilbehør kan være mange forskellige ting. Det kan blandt andet være et parkeringsur, isskraber eller trafikalarm. Alt efter hvor meget du kører hver dag, kan enkelte ting være mere nødvendige end andet. Men med det rette tilbehør i bilen, kan du gøre din køretur meget mere behagelig og bekymringsfri. Se produkter til bilen herunder.

9 varer

pr. side
Faldende orden

9 varer

pr. side
Faldende orden

Find det rette tilbehør til bilen

Kører du bil hver dag, kan der være nogle enkelte produkter som er ret gode altid at have i bilen. Det kan for eksempel være et elektronisk parkeringsur, som automatisk stiller sig et kvarter frem ud fra det sidst kendte tidspunkt når du slukker motoren. Med sådan en i vinduet, minimerer du chancen for parkeringsbøde hvis du skulle have glemt at stille uret.

 

Et andet praktisk redskab altid at have i bilen er en isskraber. Når det begynder at sne eller vi når frysepunktet, kan den hjælpe med at sikre godt udsyn igen. Den fylder ikke særlig meget og kan gemmes i handskerummet eller under førersædet. Det er et ret lille og forholdsvis billigt biltilbehør, men det kan i ekstreme tilfælde redde liv. Ved at have klart udsyn, undgår du potentielle farlige situationer på vejene.

 

Du kan også undgå dumme fartbøder og andre irriterende hændelser på din rute med en smart trafikalarm. Få relevante meldinger til at undgå fartkontrol eller trafikuheld, og glid nemmere gennem trafikken. Klik ind på de individuelle produktkategorier for at læse mere om de forskellige produkter.