Facebook Pixel

Bindetråd

Bindetråd til blomster og planter

Med bindetråd kan du for eksempel binde blomster og planter sammen eller få dem til at vokse opad. Det kan også bruges til at fikse hul i hegn, som kan være lavet af trådnet. Det er derfor et meget smart og fleksibelt tilbehør at have til haven.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Ståltråd 2 x 50 meter ass. Tilbud
  Ståltråd 2 x 50 meter ass.
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 2. Bindetråd 40 meter sølv
  Bindetråd 40 meter sølv
  19,95 kr
 3. Bindetråd 5 meter kraftig Tilbud
  Bindetråd 5 meter kraftig
  Vores Pris 19,95 kr Vejl. Pris 29,95 kr
 4. Blomstertråd 20 mtr Udsolgt
  Blomstertråd 20 mtr
  Vores Pris 10,00 kr Vejl. Pris 19,95 kr
  Udsolgt

6 varer

pr. side
Faldende orden

Fiks det med bindetråd

Når du går rundt i haven, kan du få brug for en hjælpende hånd til dine blomster og planter. Især, hvis de hænger lidt eller vokser alt andet end opad. Her kan bindetråd for eksempel hjælpe med at guide planten op i stedet for hen over jorden. 

 

Få tynd eller kraftig tråd hos Amager Isenkram. Du kan med begge typer af tråde binde blomster og planter op. Men trådene vil også kunne klare små opgaver, som at holde styr på vandslangen eller fungere som bindesnore i et telt, hvis de eksisterende skulle være gået i stykker.

 

Den tynde udgave kommer i en rulle af 20 meter og er en blanding af metal og plast. Hvor den kraftige version er belagt med gummi i stedet for plast. På hele rullen får du 5 meter tråd, som er ca. 3,5 mm i diameter. Du vil også kunne finde en masse andet til haven her på webshoppen, hvilket gør det nemt for dig at bestille alt hvad du mangler på én gang.