Facebook Pixel

Blinispande

Smart blinispande til små runde pandekager

Med en blinispande kan du uden problemer lave de små runde pandekager. Panden hjælper med at holde dejen helt rund mens kagerne bages. Hullerne i panden sikrer dig desuden også at dejen ikke flyder sammen, og du kan derfor nemt have syv kager på ad gangen. Se udvalget af blinispander herunder.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Blinispander til alle varmekilder

Du har brug for en blinispande, hvis du i fremtiden har tænkt dig at lave blinis. Ikke bare en blini, men mange! Panden gør det nemlig nemmere for dig at holde styr på de mange små pandekager, som du kan lave på samme tid. En blinispande har som regel 7 huller og gør at dine blinis får samme størrelser fra start til slut. Så det er en alletiders idé hvis du får gæster, og vil du gerne imponere med hjemmelavet blinis og tilbehør.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandt andet en blinispande, der passer til alle varmekilder. Blinispanden fra Conzept er lavet i helstøbt aluminium, så den kan helt sikkert holde i mange år. Den smarte non-stick belægning gør at de syv runde huller nemt slipper dejen når de skal vendes. Panden vil helt sikkert gør det sjovere for dig at lave de lækre russiske pandekager.

 

Vil du hellere bare lave almindelige pandekager, kan du finde en helt almindelig stegepande blandt det store udvalg i webshoppen.