Facebook Pixel

Bøjler til opbevaring af tøj

Med bøjler kan du nemt få dit tøj op at hænge. Det kan både være når du skal have noget tøj tørret eller bare vil opbevare det i et garderobeskab. Bøjler er især gode til tøjstykker som ikke håndterer at blive foldet særlig godt, for eksempel kjoler og skjorter. Så opbevar dit tøj på den bedst mulige måde.

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bøjler sort velour 8-pak Tilbud
  Bøjler sort velour 8-pak
  Vores Pris 49,95 kr Vejl. Pris 79,95 kr
 2. Buksebøjle metal 3-pak
  Buksebøjle metal 3-pak
  29,95 kr
 3. Bøjle i træ 3-pak Tilbud
  Bøjle i træ 3-pak
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 4. Conzept - Oppustelige bøjler 2-pak Tilbud
  Conzept - Oppustelige bøjler 2-pak
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr

7 varer

pr. side
Faldende orden

Forskellige bøjler til forskellige formål

Bøjler er et redskab til tøjopbevaring, som de færreste skænker en større tanke. Men bøjler, om de er af træ eller plast, er både praktiske og smarte at have i sit hjem. Som sagt, kan man hænge tøjstykker som kjoler og skjorter, men alle tøjdele går egentlig an. Man kan for eksempel bruge buksestangen, som de fleste bøjler har, til at hænge sine bukser hen over. Men du kan også få dedikerede buksebøjler i metal, hvor de påsatte klemmer med greb kan holde på bukserne oppe i linningen.

Hos Amager Isenkram kan du også købe de mest almindelige bøjler, nemlig plastbøjlen. Du kan købe en pakke med otte i enten hvid eller sort. De er gode til at hænge dine skjorter, kjoler og bluser på, og du kan bruge stangen til dine bukser eller nederdele. Der er stort set ingen begrænsninger. Vil du for eksempel have bøjler med på ferie, kan du købe oppustelig bøjler. De er super praktiske, i og med at du kan have dem med i kufferten uden at de fylder særlig meget. Når de ikke er i brug, kan du nemlig tage luften ud og folde dem fladt sammen. Så du vil stadig kunne hænge dit outfit op når du er på ferie.