Facebook Pixel

Borddækning

Alt til borddækning

Mangler du noget til borddækningen? Hos Amager Isenkram har vi alverdens ting, som du kan bruge til at dække bordet lige som du ønsker. Det drejer sig blandt andet om duge, dækkeservietter, lys og meget andet. Du kan tage et kig i udvalget herunder, men du kan også klikke dig ind på de individuelle produktgrupper ude i venstre side.

Varer 1-32 af 281

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 281

Side
pr. side
Faldende orden

Inspiration til kreativ borddækning

En flot borddækning kan gøre meget når der kommer gæster. Ikke nok med at det ser rigtig godt ud, så kan det også sætte en god stemning blandt de imponerede gæster. Især omkring højtider eller til særlige anledninger. 

 

Men hvad skal du bruge af ting og hvordan gør du det hyggeligt? Der er ingen rigtig facitliste. Det er ene og alene op til dig at bruge de ting, som du synes passer ind i din stil. Nogle er til farvetemaer, mens andre bare samler hvad de har og bruger det. Det du kan gøre herinde på webshoppen er at samle inspiration til ting som du kan bruge til at dække bordet. Måske havde du for eksempel ikke tænkt over at en servietholder er et smart tilbehør til mad der godt kan svine lidt. Du kan selvfølgelige også handle de ting, som du står og mangler.