Facebook Pixel

Bordgrill

Bordgrill til stegning og tilberedning af mad

En bordgrill kan bruges på forskellige måder. De mest standard udgaver kommer med riller i pladerne så de kan lave nogle gode grillmærker på kødet. Det varierer lidt fra model til model om grillen kan bruges både åben og lukket. De fleste skal dog lukkes for at få det meste ud af stegningen. Men den fungerer godt til grillning af kød og grøntsager, samt til tilberedning af panini. Se udvalget af bordgrille og tilbehør herunder.

17 varer

pr. side
Faldende orden

17 varer

pr. side
Faldende orden

Bordgrill med mange funktioner

Du kan bruge en bordgrill til mange ting. Udover tilberedning af kød indendørs, kan du også bruge den til at lave toast, vafler, og masse andre retter der hovedsageligt består af dej. Det kommer mest af alt an på hvilke former for plader der følger med grillen eller om der kan tilkøbes særlige plader.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde almindelige bordgrille fra blandt andet OBH og Conzept. De kan, som beskrevet øverst, klare opgaver som tilberedning af kød og panini. Men hvis du ønsker lidt mere af din bordgrill, kan du få denne smarte multimaskine fra Tefal. Snack Collection er en bordgrill, hvor du, til at starte med, får plader til club sandwich og belgiske vafler med i købet. Den fede ved apparatet er dog at du kan tilkøbe en masse forskellige plader, så du kan lave langt mere specialiserede bagværk som eksempelvis bagels, praliner og kiks.

 

Hvis du er mere interesseret i apparater der kun kan lave vafler, toast eller panini, kan du finde de enkelte maskiner under Husholdningsapparater.