Facebook Pixel

Bordlamper

Bordlamper og lamper til skrivebordet

Hos Amager Isenkram har vi et væld af dekorative lamper, der vil klæde ethvert stue-, skrive- og natbord. Vi har udvalgt en række af flotte bordlamper, som vi synes giver noget unikt til ethvert rum, og samtidig bidrager til rummets naturlige atmosfære. Mangler du lidt mere lys end hvad en bordlampe eller skrivebordslampe kan give? Få mere lys over tilværelsen med vores loftlamper.

Find den helt rigtige bordlampe

Hos Amager Isenkram finder du den helt rette bordlampe. Vi har et stort udvalg af lamper til bordet, der enten giver dig et praktisk arbejdslys eller en hyggelig stemningsbelysning.

Her på siden finder du bl.a. følgende slags:

  • • Klassisk bordlampe
  • • Skrivebordslampe
  • • Arkitektlampe
  • • Natbordslampe
  • • Lille bordlampe
  • • Glas bordlampe
  • • LED bordlampe

Uanset hvad du er på udkig efter, så finder du din nye bordlampe her. Når du handler hos os, er du altid garanteret skarpe priser på hele vores sortiment. Det vil sige, at du naturligvis også finder billige bordlamper her på siden. Det behøver nemlig ikke at koste en bondegård, at indrette hjemmet både flot og praktisk.

 

Bordlamper skaber den rigtige stemning

Bordlamper skaber atmosfæren, mens det klassiske loftlys er en nødvendighed. Man kan således se loftlampen som kanvasset, men bordlampen som malingen, der sørger for at give et udtryk.

Vi kender det alle sammen fra kontoret, hvor vi tænder vores bordlampe, når de mørke måneder kommer snigende eller når vi sidder i sofaen, mens skumringen nærmer sig udenfor og vi sidder og ser tv. Her er det store loftslys ikke helt passende til stemningen, men bordlampen kan derimod skabe en lille hyggelig lyskegle i en del af rummet - og det er helt perfekt.

Vores bordlampe skal rent æstetisk passe til rummets stil, men den skal bestemt også passe til rummets funktion. Til kontoret er det perfekt med det hvide lys, som er med til at holde dig fokuseret, men til stuebordet og natbordet vil man gerne have en lampe, der giver lidt mere stemning til rummet, ved hjælp af det lidt mere gule og mørkere lys.

Der er mange, der desværre kommer til at undervurdere brugen af og indretningen med bordlamper. De ses ofte som en kedelig ekstra udgift, men de gør en kæmpe forskel. Hos Amager Isenkram finder du endda billige bordlamper, så du ikke behøver at skulle have den helt store pengepung frem, når du handler.

Hos Amager Isenkram har vi valgt de lamper, som vil kunne skabe den helt rigtige atmosfære i dit hjem. Så skal du bare fokusere på hvilket design din bordlampe skal have og hvordan den passer ind i dit hjem og din indretning.

 

En skrivebordslampe er vigtig

Hvis du ikke arbejder ved et skrivebord, har du højst sandsynligt ikke samme behov for en bordlampe eller skrivebordslampe. Arbejder du derimod ofte ved et skrivebord, bør du gøre dig selv en tjeneste, at anskaffe en med det samme. De gør en stor forskel.

Det kan være, at du har et kontorjob, hvor du arbejder ved et skrivebord, men det kan også være, at du er studerende og bruger mange timer ved bordet, mens du læser og skriver opgaver. Når du bruger så mange timer ved bordet, er det nødvendigt med en god belysning, så du ikke overanstrenger dine øjne.

Hos Amager Isenkram finder du en masse forskellige bordlamper, herunder en skrivebordslampe og en arkitektlampe. Selve betegnelsen for bordlamper spænder bredt og de giver ikke nødvendigvis den samme stærke belysning, da de også blot kan bruges til at skabe en hyggelig stemning med.
Hvis du specifikt vælger en skrivebordslampe eller en arkitektlampe, kan du være sikker på, at de har den nødvendige styrke og belysning, som der skal til, for at du får det helt rette arbejdslys.

Hverken en skrivebordslampe eller en arkitektlampe fylder særligt meget, så hvis du kun har et lille skrivebord, behøver du ikke at gå særlig meget på kompromis med din bordplads. Det er alligevel godt givet ud i sidste ende.
Du kan bl.a. finde en bordlampe med en lille fod, så den ikke fylder meget på selve bordet, men du kan også få en arkitektlampe, der spændes fast på siden af bordet. På denne måde optager lampen mindst muligt plads på bordet og er ikke i vejen, når du arbejder.

 

Natbordslampe - godnat og sov godt

Når du skal i seng, kan det være rart at have en lille bordlampe til natbordet. Denne lille bordlampe sørger for at give det nødvendige lys, så du kan finde hen til sengen, uden at støde tæerne ind i sengebenet eller snuble over ting på gulvet.

Selvom at en bordlampe på natbordet har den åbenlyse fordel, at du kommer sikkert i seng, uden at komme til skade, så har den faktisk også en anden kæmpe fordel.
Når vi udsættes for meget lys, uanset om det er naturligt eller fra en lampe, så danner vi ikke søvnhormonet melatonin. Dette hormon gør, at vi bliver trætte og falder i søvn, så vi kan vågne friske og veludhvilede op næste dag. Hvis vi befinder os i meget lys, helt indtil vi skal i seng, så kan det være svært at falde hurtigt i søvn, når du først har lagt dig i sengen.
En natbordslampe giver ikke nær så meget lys som en loftlampe, så den dæmpede belysning er faktisk med til at fortælle kroppen, at det er sengetid.

Find din nye bordlampe til natbordet hos Amager Isenkram og sov godt.