Facebook Pixel

Bordlamper

Bordlamper og lamper til skrivebordet

Hos Amager Isenkram har vi et væld af dekorative lamper som vil klæde ethvert stue-, skrive- og natbord. Vi har sammensat et udvalg af lamper, som vi synes giver noget unikt til ethvert rum og samtidig bidrager til rummets naturlige atmosfære.

28 varer

pr. side
Faldende orden

28 varer

pr. side
Faldende orden

Bordlamper skaber den rigtige stemning

Loftlys er kanvasset, men det er tilføjelsen af bordlampen og standerlampen som er malingen altså loftlys er belysningen, men det er bordlampen der skaber atmosfæren. 

Vi kender det alle sammen fra kontoret, hvor vi tænder vores bordlampe når de mørke måneder kommer snigende eller når vi sidder i sofaen, skumringen nærmer sig udenfor og vi sidder og ser tv og det store loftslys er ikke helt passende til stemningen, men bordlampen som kan skabe en lille hyggelig lyskegle i en del af rummet er helt perfekt. 

 

Vores bordlamper skal æstetisk passe til rummets stil, men den skal bestemt også passe til rummets funktion. Til kontoret er det perfekt med det hvide lys, som er med til at holde en fokuseret, men til stuebordet og natbordet vil man godt have en lampe som kan bære stemningen for det lidt mere gule og mørkere lys.


Hos Amager Isenkram har vi valgt de lamper, som vil kunne skabe den rigtige atmosfære i dit hjem, så du bare skal fokusere på hvilket design din bordlampe skal have.