Facebook Pixel

Bordovn

Funktionelle bordovne til trange hjem

Med en bordovn kan du stadig tilberede mad selvom du ikke har meget plads. Udover at fylde mindre, er der ikke så mange forskelle på en bord- og almindelig ovn. Så er du lige flyttet hjemmefra i en lille lejlighed hvor alt mangler eller mangler du bare en ovn i kolonihavehuset, så kan en bordovn være en god start. Den fylder som sagt ikke særlig meget og så er den meget billigere end de store ovne.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

Bordovne i forskellige størrelser

Nok er bordovne mindre end almindelige ovne, men de varierer også i størrelse i forhold til hinanden. Nogle modeller er små og kan kun rumme 23 liter, mens andre kan indeholde op til 45 liter. Så alt efter hvor meget plads du har, kan du vælge en ovn der passer ind i dine omgivelser.

 

Hvis det er virkelig småt med plads, kan du købe en smart bordovn med integrerede kogeplader på toppen. På den måde kan du spare plads ved at have begge funktioner i et apparat. Ovnen kommer desuden med mulighed for rotisseri med det tilhørende spyd. De enkelte indikatorlys giver dig overblik over hvilke funktioner er tændt.

 

Har du ikke de store kulinariske evner eller tålmodigheden til at stå og svede ved kogepladerne, kan du måske blive gladere for en mikro- eller kombiovn. Du kan finde disse og meget andet under Husholdningsapparater.