Facebook Pixel

Bordskåner

Bordskånere til alle dine borde

Bordskånere er yderst praktiske at have i dit hjem da det kan være nødvendigt at skåne bordet fra varme genstande, men også våde og kolde ting. Der findes mange forskellige typer af bordskånere, og de kommer i forskellige materialer. Du kan finde en type, som passer ind i din stil her på siden.

18 varer

pr. side
Faldende orden

18 varer

pr. side
Faldende orden

Kreative bordskånere og stilfulde glasbrikker

En bordskåner kan være lavet i mange forskellige materialer. Der er den klassiske i kork, de kreative i gummi og silikone, og de hårdføre i metal. Hos Amager Isenkram kan du finde alle disse typer og meget mere. Der findes også glasbrikker i nogle af de samme materialer, som for eksempel kork, bambus og læder. De kommer i pakker af henholdsvis 4 og 6 styks.

 

Du kan også få en meget smart udgave af bordskåner fra Eva Solo, som inddrager magnetisme. Du kan adskille de to dele eller bevare delene i et kors til at kunne holde gryder og pander stabilt. Magneterne gør at skåneren sætter sig på metallet i bunden og følger med når gryden går bordet rundt.

 

Vil du have mere på bordet, eksempelvis en dug, kan du også finde det her på webshoppen. Vi har en hel produktgruppe under Borddækning, der kun omhandler duge og du kan derfor nemt finde en som passer til dit bord og i din stil.