Facebook Pixel

Børnebestik

Børnebestik til de små i hjemmet

Har du børn, kan børnebestik være en god ting at have. De er meget mindre i størrelse end almindelig bestik, hvilket gør det nemmere for børnene selv at holde og betjene bestikket. Du kan købe børnebestik til dine egne børn eller købe det som en gave til et familiemedlem eller god ven.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Bestik der er sjovt og børnevenligt

Med børnebestik kan du nemt made eller lære dit barn at bruge bestik. Størrelsen på bestikket er nemlig tilpasset så de passer bedre til børnehænder og munde. Du får et sæt af fire dele, hvilket er nok til et enkelt barn. 

 

Hos Amager Isenkram kan du finde børnebestik fra forskellige mærker. Det er blandt andet et ukendt brand med Zoo tema og Zwilling. Begge bestiksæt har dyremotiver på enden af de enkelte dele. Det gør det lidt sjovere for børn at kigge på bestikket, men forhåbentlig også lettere at lære de forskellige bestik at kende. På sættet fra Zwilling er der for eksempel en kanin på kniven. Så forhåbentlig med tiden, kan de lære navnene på de enkelte dele bedre ved at kigge på dyrene og laver forbindelser den vej igennem.

 

Du vil også kunne finde børnestel og glas på webshoppen ved at klikke på Alt til bordet, her kan du så finde den relevante kategori for hvad du leder efter.