Facebook Pixel

Børnestel

Praktisk børnestel i holdbart materiale

Mangler du et børnestel der kan modstå banken på borde og ture ned på gulvet? Så er du kommet det rette sted. Hos Amager Isenkram har vi ikke kun stel til de voksne, men vi har selvfølgelig også sørget for at der er noget til de små familiemedlemmer. Disse stel er lavet i melamin, hvilket er meget holdbart og kan klare de daglige tæsk som små børn kan udsætte dem for.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bambus service til børn 5-dele Tilbud
  Bambus service til børn 5-dele
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 2. Stelton - Pingo børnestel 3 dele Tilbud
  Stelton - Pingo børnestel 3 dele
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 249,95 kr
 3. Georg Jensen - Elefant børnesæt 5 dele blank Tilbud
  Georg Jensen - Elefant børnesæt 5 dele blank
  Vores Pris 599,95 kr Vejl. Pris 899,95 kr
 4. Bambus service til børn 5-dele Tilbud
  Bambus service til børn 5-dele
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr

4 varer

pr. side
Faldende orden

Sjovt børnestel i forskellige designs

Hvorfor kan det være en fordel at købe et børnestel til dit barn? Med et særskilt stel til børn kan du placere en kop eller tallerken foran dit barn uden frygt for at det skal gå i stykker. Det hårdføre materiale er nemlig robust nok. Vi kan dog ikke garantere, at der ikke vil være lidt spildt mad hvis tallerkenen ender en tur på gulvet. Udover at være hårdfør, er børnestel ofte dekoreret med sjove motiver der gør det underholdende for børn at kigge på. 

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet finde et sæt i fem dele lavet af genanvendelig og robust bambusfibre. Du får ved køb af bambus sættet: et krus, en kniv, en gaffel, en dyb tallerken og en flad tallerken. Sættet kommer med fire forskellige dyremotiver, så du kan vælge dit barns yndlings. Du vil også kunne finde stel i melamin med dyrearter som motiv. Du kan for eksempel få en flad tallerken, skål eller krus.

 

Skal du også have nye tallerkner, kopper eller skåle til dig selv, kan du finde det hele under vores stel. Der har vi samlet en masse varianter i forskellige materialer. Tag et kig og bestil det på samme tid som dit børnestel.