Facebook Pixel

Smarte bradepander til søde og salte retter

Du kan bruge en bradepande når du skal have gang i ovnen. Det kan være til at bage kager i eller når du skal tilberede stege. En bradepande kan bruges til alle former for retter, om de er søde eller salte. Den holder kagedej på plads og saft fra kødet indskrænket med de semi høje sider. Se udvalget herunder for at finde en ny eller din første bradepande.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Bradepander i forskellige størrelser

En bradepande er som regel rektangulær og har håndtag eller kanter, så du nemt kan løfte panden ind og ud af ovnen. Det er også på kanten at de eventuelle låg skal klikkes på, så du kan have maden, eller måske mere relevant, kagen med på farten. De kommer også i flere forskellige størrelser. Så hvis du ikke kan vælge hvilken én du har brug for, kan du bare have begge liggende klar til brug.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet finde bradepander fra mærkerne Conzept, Tefal og Eva Trio. De flotte og robuste ovnfaste pander fra Tefal er lavet i kraftig aluminium og har non-stick belægning. De kommer i to forskellige størrelser, som hver især kan rumme henholdsvis 3,9 og 5,4 liter. Der er desuden en god varmefordeling på grund af materialet, der også gør bradepanden lidt tungere end som mange andre. Men det er smag og behag, hvad man er til i forhold til vægt.

 

Hvis du ikke ønsker at bruge metal til din madlavning, kan du også finde ovnfaste fade i glas eller porcelæn som kan klare de høje temperaturer i ovnen. Du kan finde fadene under kategorien Ovnfast.