Facebook Pixel

Brevpresser i glas er en stor favorit

En brevpresser er et meget praktisk element til kontoret og hjemmet, og kan fungere som en fin lille gave. Det er en lille, men tung genstand, der hører ind under kontorudstyret – den anbringes på breve eller andre papirer, så man hindrer de løstliggende elementer fra at flyve væk eller blive rodet. Se alle vores gaveartikler her. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Giv en brevpresser til en du holder af

En glas brevpresser er især en favorit hos mange – de går også under navnet glas vandmænd eller glas gopler. De fine brevpressere af glas kommer i forskellige farver, størrelser og varianter. Glas brevpressere er især fine at have stående, så lyset falder på dem, da dette dermed giver et flot lysspil i rummet, hvori den er placeret. 

 

Brevpresserne har i dag fået et stort comeback og agerer nu som en del af indretningen på mange kontorer og i mange hjem. De kan holde styr på både breve, andre løs papirer eller kontanter. Det eneste vigtige for en brevpresser dens vægt, så den kan fastholde de elementer du har under den. Da vi ikke i dag får særlig mange breve, kan det også være derfor brevpresserne har fået en ny plads hos mange og er blevet populære – nu hvor de ikke så ofte er nødvendige har de også været mere specielle, og det elsker mange i deres hjem. Er du også vild med vores brevpressere, så bestil din favorit hjem i dag!