Facebook Pixel

Brødkasse

Brødkassens funktionalitet

En brødkasse har en del praktiske formål. For mange år tilbage, blev brødkasser brugt for at beskytte brødet fra skadedyr. Men i dag er der andre gode grunde til at bruge en. Det er især en ideel måde at opbevare dit brød på, både om det er hjemmebagt eller købt i en butik. Dette er hovedsageligt på grund af luftcirkulationen, som fjerner fugt og forsinker mugdannelse. Find din nye brødkasse herunder.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Stelton - RIG-TIG Box-it brødkasse sort Tilbud
  Stelton - RIG-TIG Box-it brødkasse sort
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 429,95 kr
 2. Stelton - RIG-TIG Box-it brødkasse hvid Tilbud
  Stelton - RIG-TIG Box-it brødkasse hvid
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 429,95 kr
 3. Brabantia - Brødkasse fresh hvid stor Tilbud
  Brabantia - Brødkasse fresh hvid stor
  Vores Pris 249,95 kr Vejl. Pris 289,95 kr
 4. Brabantia - Brødkasse mat stål stor Tilbud
  Brabantia - Brødkasse mat stål stor
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 379,95 kr

4 varer

pr. side
Faldende orden

Flotte brødkasser til køkkenbordet

Udover at forlænge brødets holdbarhed, hjælper en brødkasse også med at holde dit køkkenbord organiseret og ryddeligt. I stedet for at kigge på poser med brød, kan du gemme dem af vejen i kassen. Og så skader det ikke, at kasserne er lavet i flotte designs.

 

Hos Amager Isenkram kan du for eksempel finde nogle lækre modeller fra Bodum og Brabantia. De er lavet i lidt forskellige designs og materialer, så det er op til dig at gå med den type du bedst kan lide. Bodum har lavet en praktisk og moderne brødkasse, hvor du kan tage låget af bambus af og bruge som skærebræt. Den kommer i to størrelser og forskellige farver. Hvis du er mere til eksklusivt, så er den anden type måske mere for dig. Brødkassen fra Brabantia er lavet i rustfrit stål og kan derfor holde i rigtig mange år. Den er lavet med et kurvet låg, som ruller tilbage og forsvinder ind i kassen når du åbner den. Du kan nemt opbevare to store brød i kassen.

 

Skal du opbevare andre ting, kan du finde et stort udvalg af smarte produkter her i webshoppen. Du finder dem under Køkkenopbevaring.