Facebook Pixel

Brødkurve til praktisk uddeling af brød

Med en brødkurv kan du nemt sende brød og boller rundt når du har gæster. Det er super praktisk til for eksempel julefrokost hvor man ofte køre med både rugbrød og franskbrød. Du kan putte begge dele i kurven og så kan folk selv vælge hvad de ønsker. Se de udvalgte kurve, som er særdeles gode til brød, herunder. 

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Simple brødkurve på bordet

Brødkurve kan komme i mange forskellige former. Det kan blandt andet være som flettede kurve eller stofposer. Du kan finde begge slags hos Amager Isenkram, så det er op til dig at beslutte hvilken slags du er mest til. Designet på begge typer af kurve er ret simpelt.

 

Du kan for eksempel vælge en flettet kurv i plast fra Alpina, der fås i flere forskellige farver: hvid, grå og sort. Den er nem at gøre rent, da du bare kan banke krummer ud og vaske kurven hvis der skulle være kommet snavs på. Hvis du vælger en kurv i rattan flet, kommer der samtidig et stykke ternet stof der dækker indersiden af kurven. du kan vaske stoffet hvis det skulle blive snavset og ellers bare tørre kurven af med en klud. Der sidder to hanke på den enten runde, ovale eller firkantede kurv. Du vælger selv hvilken form du vil have.

 

Du kan også finde serveringsbakker og andet til borddækningen her på webshoppen. Tag et kig og find det du kunne stå og mangle.