Facebook Pixel

Brødristere

Pålidelige brødristere til daglig brug

Med en brødrister kan du spise sprødt brød hver dag. Det gør tit en stor forskel at brødet er lidt lun og nemmere kan modtage tilbehør som smør, marmelade og Nutella. Det samme gør sig selvfølgelig også gældende for boller. Og med en flad brødrister kan du nemt skære bollen over og have liggende på risten. Se de forskellige udgaver nedenfor og vælg din næste brødrister.

16 varer

pr. side
Faldende orden

16 varer

pr. side
Faldende orden

Klassisk eller flad brødrister?

En brødrister er noget af det mest klassiske husholdningsapparat at have i sit hjem. Om man spiser ristet brød hver dag eller ej, så er det noget mange vælger at have i køkkenet. Bare for en sikkerheds skyld, hvis man selv skulle få lyst eller hvis man får gæster. Har du endnu ikke en købt en brødrister, kan det nedenstående måske hjælpe dig på vej til at vælge en type.

 

Hvordan du vil riste dit brød, er det interessante i udvælgelsen af brødristere. Mange kan bedst lide den klassiske brødrister, da den rister begge sider på én gang. Du får desuden et klart tegn på hvornår brødene er færdige - de popper op. Med en flad brødrister, som denne fra OBH, er der en timer som slår risteren fra. Men du skal stadig huske at vende brødet. Men spiser du ikke kun toastbrød, men også en masse boller, kan den flade udgave være oplagt.

 

Vil du også lave toast, panini eller noget tredje med brød, kan du her i webshoppen også finde de rette hjælpemidler til det. Led blandt vores Husholdningsapparater og gør dit et godt køb.