Facebook Pixel

Bruser og Brusersæt

Står du skal og bruge skal en ny bruser eller et helt brusersæt? Vi har et stort udvalg af brusere i god kvalitet og med flere forskellige funktioner. Vi har både brusere i krom og i plastik og hvis du bare leder efter en ny bruseslange fordi den gamle er kalket til eller beskadiget, så har vi også det.

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

Hvilken Bruser eller Brusersæt skal du vælge?

Det kommer helt an på hvad du er vant til og hvad du forventer, men bor du et sted med meget kalk i vandet, så kan det være smart med færre funktioner, så er der mindre som kan kalke til. Har du tykt hår, så kan det være godt med en bruser med hårde stråler, som kan nå til hovedbunden. Det kan også være smart til hjem, hvor der ikke er det højeste vandtryk da vandet kommer ud mere “koncentreret”, så der er lidt mere tryk på. 

 

Derudover, så har det mest at gøre med personlig præference. Nogle er til plastik, nogle er til krom, nogle er til store brusehoveder og andre til små. Vi har samlet et sortiment af de bruser, brusehoveder, bruseslanger og brusesæt som vi synes passer til de fleste hjem.