Bytteservice

Reklamationsbehandling

Ved fejl eller mangler på varen, kan kunden klage til ovenstående adresse, telefonnummer eller e-mail. Kunden har 2 års reklamationsret. Kunden kan vælge at sende varen tilbage, eller møde op på den ovenstående adresse.

Når du handler på amagerisenkram.dk har du 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Fortrydelsesret

Fortryder du købet, bedes du, for egen regning, sende varen tilbage til ovenstående adresse senest den 14. dag efter modtagelsen. Hvis købet fortrydes bedes du returnere varen ubrugt i den originale emballage da den originale emballage repræsenterer en ikke uvæsentlig værdi for amagerisenkram, og varen således ikke kan anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget. I værste fald vil manglende original emballage betyde at du ikke vil kunne fortryde dit køb. Ved fortrydelse af købet, vil pengene blive indsat på din bankkonto. Du bedes oplyse om dit reg.nr. og kontonr. på din bank ved returnering af varer.

Returadresse:

Tårnby torv isenkram

Tårnby torv 9

2770 Kastrup