Facebook Pixel

Champagneglas

Champagneglas til alle anledninger

Brug champagneglas til de gyldne dråber når særlige anledninger skal fejres. Det kan for eksempel være nytår, studentergilde eller måske bare når veninderne vil hygge med lidt godt til ganen. Ingen anledning skal være for fin til at poppe en Asti eller Verdi. Så frem med champagneglassene og skål med dine kære. Du kan herunder se alle de forskellige udgaver af champagneglas, som vi fører.

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Flotte champagneglas til boblerne

Skal du have bobler snart? Så kan du nå at bestille nogle flotte champagneglas hjem inden proppen sprænges. Ikke nok med ser det godt ud i glassene, men det smager også bare bedre når det kommer i de rigtige glas. 

 

Du kan her hos Amager Isenkram finde både lave og høje glas, som vil se utrolig godt ud på dit spisebord. Nogle modeller kommer enkeltvis, som eksempelvis glassene fra Aida. Mens andre kommer i pakker med flere. Det drejer sig blandt andet disse flotte Timeless champagneglas, der kommer i en 4-pak. Og hvis der skal være fest, kan du også få en model hvor der kommer 12 glas i en pakke. Mangler du andre former for glas, kan du finde en masse forskellige slags under glas.