Facebook Pixel

Champagneskål

Yndige champagneskåle til en god aften

Med champagneskåle kan du og dine gæster nyde lækre champagnebobler. De giver ganske enkelt et ekstra lille touch til aftenen. Diameteren på kanten er bredere end almindelige champagneglas. På den måde kan du nemmere komme til champagnen uden at støde næsen på kanten. Se herunder de yndige modeller af champagneskåle, som du kan få hos os.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Champagneskåle i forskellige udformninger

Når champagnen er købt, mangler du måske bare glassene til at drikke fra. Det kan ikke påpeges nok, at boblerne bare smager bedre når de drikkes fra de dedikerede glas. Derfor skal man ikke fravælge at investere i nogle lækre champagneskåle. De kommer i nogle forskellige udformninger, alt efter hvilket mærke de kommer fra.

 

Hos Amager Isenkram kan du for eksempel få champagneskåle fra mærker som Aida, Dacore, Lyngby og Rosendahl. Hvis du er til simpel og tidløs design, skal du tage et kig på disse Juvel champagneskåle fra Lyngby. Glassene ser virkelig lækre ud og kan rumme omkring 34 cl. De kan endda tåle en tur i opvaskemaskinen selvom de ser tynde ud. Du får fire styks i en pakke. Du kan også vælge en af de andre modeller, der kan være farvede eller dekoreret med facetslebet mønstre. 

 

Champagneskålene kan også bruges til andre former for drikke end champagne, så du kan sagtens servere flere forskellige drinks i dem. Men hvis du er typen, der helst ser de korrekte drinks serveret i de rette glas, så kan du selvfølgelig også finde det du søger hos os. Du skal bare gå til glas, og klikke på den type du er på udkig efter.