Facebook Pixel

Chokoladesmelter

Chokoladesmelter til dessert elskeren

Med en chokoladesmelter kan du nemt smelte alle former for chokolade på en kontrolleret måde. Samtidig kan du holde chokoladen på en passende temperatur. En chokoladesmelter er smart, hvis du for eksempel laver mange desserter hvor chokolade indgår eller skal overtrække kager og andre fødevarer. Muligheden for at overtrække ting, gør den også et godt alternativ til en chokoladefondue.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Chokoladesmelter og dertilhørende tilbehør

Brug en chokoladesmelter hvis du skal smelte chokolade, som skal bruges til lækkerier som kager, konfekt eller noget tredje. Det hjælper virkelig meget at temperaturen kan indstilles så du kan holde chokoladen flydende i lang tid uden at den størkner. Smeltning i gryde eller vandbad kan ikke helt bevare den samme stabile temperatur, da man hurtigt kan komme til at skrue blusset for langt ned. 

 

At chokoladen bliver ved med at være flydende er vigtigt når du skal hælde chokolade i forme - især hvis det er over flere omgange. Udover chokoladesmelter, kan du hos Amager Isenkram finde chokoladeforme. Udover udvalget her, kan du også finde forme under Bagetilbehør. Formene er gode at have hvis du for eksempel vil lave fyldt chokolade og konfekt. Mette Blomsterberg har blandt andet lavet denne form i plastik med hjertemotiver.