Facebook Pixel

Citruspresser

Praktiske citronpressere til at få saft fra citrusfrugt

Med en citruspresser kan du nemt få presset alt saften ud af dine citrusfrugt. Det er en stor hjælp når du skal bruge citron- eller limesaft til madlavning eller drikkevarer. Det kan også være at du vil lave din egen appelsinjuice og her er citruspresseren med beholder særligt praktisk. Du kan tage et kig på de forskellige varianter i det brede sortiment herunder.

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Citruspresser i glas Tilbud
  Citruspresser i glas
  Vores Pris 39,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 2. Philips - Citruspresser
  Philips - Citruspresser
  199,95 kr
 3. Rosendahl - Grand Cru citruspresser med glas Tilbud
  Rosendahl - Grand Cru citruspresser med glas
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 4. Westmark - Citronskivepresser stål 9088 Tilbud
  Westmark - Citronskivepresser stål 9088
  Vores Pris 39,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr

9 varer

pr. side
Faldende orden

Tvist eller pres citrusfrugterne for at få saften ud

Brug en citruspresser, og få alt saften ud af citroner, lime eller appelsiner i stedet for at bruge dine fingre. Nok kan du klemme meget saft ud, men presserne er meget bedre til at udtømme citrusfrugten helt. Og så er de meget bedre til at skille kernerne fra. 

 

En citruspresser kommer i forskellige udformninger. Du kan derfor selv vælge om du vil presse frugterne over en beholder som samler saften eller nogle håndholdte udgaver som presser saften ud igennem et par huller. Du kan hos Amager Isenkram finde begge versioner. Du kan for eksempel få en simpel citruspresser fra Plast1, hvor selve pressedelen sidder ovenpå en beholder der kan rumme en del saft. Eller også kan du købe en af de smarte håndpressere fra Funktion. De findes i en lime, citron og appelsin udgave, som egentlig bare adskiller sig i størrelse.

 

Leder du efter andre hjælpemidler til brug ude i køkkenet, har vi selvfølgelig også produkterne til dig. Du kan tage et kig under Køkkenredskaber, hvor vores brede sortiment forhåbentlig kan friste dig.