Facebook Pixel

Cocktailglas

Fede cocktailglas til festlige aftener

Med nogle fede cocktailglas kan du imponere dine gæster når der skal være fest. Du kan lave lækre cocktails i glas med stilk eller i glas der er lave eller høje. Ud fra den type drinks du laver oftest, kan du vælge den type cocktailglas der passer bedst. Se de forskellige slags herunder.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Cocktailglas i forskellige afskygninger

Brug cocktailglas til de aftener hvor der skal lidt stil over festlighederne. De kan virkelig sætte den sidste prik over i’et når du har gæster. Om du er til long drinks eller Martinis, så har vi glassene til dig. Hos Amager Isenkram kan du nemlig få et bredt udvalg af forskellige cocktailglas.

 

Der er de simple glas og dem, der er lige en tand mere detaljerede. Du kan for eksempel få nogle flotte cocktailglas på stilk fra Verres, der er perfekt til espresso martinis. Martini glassene på 26 cl kommer i en pakke af fire glas, så du kan invitere et par veninder over for at nyde nogle lækre drinks. Brandet Aida har også lavet nogle smukke glas, så det er op til dig at finde nogle der matcher din stil.

 

Hvis du vil byde på andet end cocktails, kan du nemt finde et stort udvalg af andre former for glas her i webshoppen. Du skal bare klikke på glas og vælge den type du er på jagt efter.