Facebook Pixel

Cognacglas

Cognacglas i forskellige designs

Cognacglas er den perfekte investering eller gaveidé til dem der elsker en god cognac. Især cognac er en type af alkohol, der nydes bedst i de rette glas. Det har nemlig stor betydning, at du kan varme cognacen bare på den måde du holder på glasset. Derfor er glassene ofte designet med kort afstand fra stilken til glassets bund, så du nemt kan holde fat i glasset og opvarme alkoholen med din håndflade.

Nyd cognacen i de rette glas

Hvis du ynder at nyde en god cognac i ny og næ, skal den selvfølgelig serveres i de rette glas. Med de store runde udformninger og snævre toppe, fanger cognacglas virkelig duftene og smagene i den pågældende cognac. Det særlige ved cognac er at den skal nydes. Det er ikke noget med at bunde alkoholen hurtigst muligt. I stedet handler det om at varme alkoholen op med din håndvarme, køre væsken lidt rundt i glasset for at frigive duft og så nyde smagen i langsomt tempo.

 

For at indfange alle disse sanseoplevelser, skal du selvfølgelig have de rette glas. Hos Amager Isenkram kan du blandt andet få et lækkert sæt af to cognacglas fra Rosendahl. Glassene er fra serien Grand Cru og kan rumme 40 cl. Hvis du er interesseret i lidt større glas, kan du også finde cognacglas fra Lyngby. Disse kan rumme hele 69 cl. Men husk, at cognac ikke skal hældes til højere end den bredest del på glasset. Så nyd din cognac i ro og mag.

 

Mangler du også andre former for glas, for eksempel vandglas, kan du naturligvis også finde dem her i webshoppen. Du kan gå til glas og finde den type glas, som du står og mangler.