Facebook Pixel

Praktisk cykelkurv til at transportere ting

Med en cykelkurv kan du sikkert transportere dine ting fra A til B. Poser og tasker på styret kan give ubalance i din kørsel og vil øge chancen for potentielt farlige situationer i trafikken. Lad vær med at tage chancer, få dig en kurv til cyklen i stedet. Se udvalget af cykelkurve herunder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Fine cykelkurve du kan montere på styret

Cykelkurve er en smart tilføjelse til din cykel. Du kan have mere med dig på cyklen når du skal på arbejde, ud at handle eller noget tredje. Dermed slipper du for at fylde bagagebæret med ting, der risikerer at falde af, eller hænge tunge og svingende ting på dit styr. Med en kurv på styret kan du holde øje med tingene og sørge for at det ikke falder ud i tilfælde af bump på cykelstien.

 

Hos Amager Isenkram kan du få en rigtig fin cykelkurv i pileflet. Pilefletten er i lys rattan, og passer dermed med de fleste farver på cyklen. Kurven er udformet sådan, at du kan sætte den på din cykels styr uden yderlig montering. Den kan derfor tages af og sættes på når du har behov for det. Kurven kommer også med en sammenklappelig hank, så du kan have den med ind i en butik eller ind i hjemmet. Se om det skal være denne cykelkurv eller en anden ved at tage et kig her på webshoppen.