Facebook Pixel

Cykellåse

Alt i cykellåse

Undgå at din cykel bliver stjålet med en god cykellås. Der er nemlig ikke noget værre end at din cykel er væk fra hvor du sidst parkerede den. Med en god kvalitets lås kan du gøre cykeltyvens job meget besværligt. Måske kan det også dig mindre bekymret når du skal stille cyklen et sted hvor der er mange andre cykler. Find din næste cykellås her på siden.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Find den rette cykellås til din cykel

Du skal have dig en ny cykellås, men hvilken skal du vælge? Udover de mange modeller, som kan fastmonteres på cyklen, er der også en masse udmærkede spirallåse. Disse låse gør at du kan låse din cykel fast til genstande som skilte, hegn eller noget helt tredje som du finder i bybilledet. På den måde kan tyvene ikke tage din cykel.

 

Hos Amager Isenkram fører vi et bredt udvalg af typen spirallåse. De fås enten med nøgle eller kode. Du kan for eksempel få en Stanley wirelås, der er hele 180 cm lang. Hvis du hellere vil have en med kode, så du ikke skal huske nøglen hele tiden, kan du få en spirallås fra Rawlink. 

 

Hvis du ikke er interesseret i en spirallås, men stadig vil være sikker på at låsen ikke er til at bryde op, så kan du købe en bøjlelås fra Stanley. Den kommer med et monteringsbeslag, som kan holde på låsen mens du cykler. Der medfølger 3 nøgler, så du altid har en ekstra hvis du skulle miste den ene. Hvad slags lås du er til, er helt op til dig. Men du kan helt sikkert finde den her hos Amager Isenkram.