Facebook Pixel

Cykellygter

Cykellygter til at blive set i trafikken

Brug cykellygter og bliv set i trafikken. Særligt til folk der cykler meget, er lygter nødvendige på et eller andet tidspunkt. For eksempel når det går hen og bliver mørkt. Du kan få de fleste lygter til at blinke eller lyse konstant og på den måde undgå at blive kørt ned. Find dine næste cykellygter her på siden.

Praktiske cykellygter til at skabe opmærksomhed

Cykellygter er uundværlige at have med på cyklen når det bliver mørkt. De er lavet for at skabe opmærksomhed overfor alle typer af trafikanter: bilister, fodgængere og andre cyklister. På den måde kan man undgå kollision, der kunne være forhindret med enkelte signaler om at en cyklist er på vej.

 

Hos Amager Isenkram kan du selvfølgelig også finde lygter til din cykel. Du kan for eksempel få et cykellygtesæt i silikone, der er aftagelige. Du får en for- og baglygte, der via designet kan monteres på styr, sadelstang, bagagebærer, osv. Med tryk på toppen, kan du styre om lygten skal lyse eller blinke inden du igen trykker for at slukke den. Lygterne er små og derfor meget nemme at have med i jakkelommen eller i en taske når de ikke sidder på cyklen.

 

Så tænk over din synlighed i trafikken og få dig et par cykellygter, som du kan bruge når det bliver mørkt på vejene.