Facebook Pixel

Cykelpumper

Manuel cykelpumpe til når dækket er fladt

Føles dit dæk lidt fladt, er det godt at have din egen cykelpumpe til at få luft i dækket igen. Med en fuld pumpet slange kan du undgå de værste af punkteringerne i og med at slangen bliver bedre beskyttet af dækket. Hav pumpen med eller liggende derhjemme til når situationen skulle opstå.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Cykelpumper og lappegrej til reparation

Du ved aldrig hvornår du får brug for en cykelpumpe, så den er god altid at have liggende. For der er næsten ikke noget værre end at komme ud til ens cykel og dækket er fladt eller punkteret. Især, hvis du allerede er for sent til en aftale eller på arbejde. Du kan droppe cyklen af hos et cykelværksted, men du kan også forsøge at fikse det selv. 

 

Med et lappesæt og en cykelpumpe, har du de vigtigste remedier til at fikse en punktering. Hos Amager Isenkram kan finde begge dele, og det er til fornuftige priser. Et lappegrej sæt har nemlig syv lapper, samt lim og sandpapir. Du har dermed nok til mere end en punktering i et sæt. Når hullet er lappet, skal der luft i slangen igen. Det kan du nemt klare med en smart cykelpumpe fra Rawlink. Pumpen i sortlakeret metal passer til standard ventiler. Det er en klassisk cykelpumpe, hvor du skal bruge dine armkræfter til at hive og skubbe i håndtaget. Så spar pengene ved at fikse flade dæk og punkteringer selv.