Facebook Pixel

Dækkeservietter

Flotte dækkeservietter til spisebordet

Dækkeservietter er en smart løsning når du ikke helt vil have dug på bordet, men stadig vil have noget mellem tallerken og bord. De kommer i mange former og farver, så du kan helt klart bruge dem som en del af borddækningen. Du kan tage et kig i det store udvalg og vælge det design du synes bedst om.

30 varer

pr. side
Faldende orden

30 varer

pr. side
Faldende orden

Dækkeservietter i mange spændende designs

Med en dækkeserviet kan du skåne dit bord fra irriterende ridser men også for mad der er på afveje fra din tallerken. De er dekorative i sig selv, da de kommer i mange fede designs og materialer. Du kan for eksempel få en to-pak fra Rosendahl, der er lavet i silikone. De er nemme at rengøre og du kan endda smide dem i opvaskemaskinen. Andre modeller er lavet i plastik eller læder. 

 

Du kan også vælge mellem rektangulære, ovale og skæve former, så de skiller sig lidt ud i din borddækning. Du kan for eksempel køre dobbelt op på borddækningen og have både dug og dækkeservietter på bordet. På den måde kan du tydeligt markere pladserne og skåne dit bord.

 

Du kan finde nogle rigtig pæne duge på webshoppen ved at klikke ind på Borddækning, og derfra skal du vælge duge ude i kolonnen til venstre. Du kan selvfølgelig også finde andre praktiske og nødvendige ting ved at gå ind på de forskellige produktgrupper.